Vi er stærke på implementering af strategier………

Organisatoriske mål og handlingsplane og så er vi gode til at få dig til at udnytte dit potentiale fuldt ud. Vi møder dig og din virksomhed lige der, hvor I har brug for at udvikle nye handlinger og holdninger. Vi er din personlige sparringspartner og er med fra start til slut. Vi er nærværende og lytter omhyggeligt til dig for at forstå dine behov og finde dine skjulte ressourcer, så vi kan guide og understøtte din udviklingsrejse mod de rigtige mål. Vi tager ansvar for udviklingsprocessen og holder fokus på de områder, du med fordel kan udvikle.

Vi er gode til at udfordre dig, dine holdninger, tanker og vaner. Vi forbedrer din evne til se alle opgaver i et større perspektiv. Som din personlige sparringspartner er vi din boksebold, en boksebold som du kan øve dig på. Vi er din spillende træner og gør dig klar til de rigtige kampe, så du står sikkert i dine ledersko, når forandringens vinde blæser op til storm og kuling.

Vores faglige viden og erfaringer som ledere og fra andre udviklingsforløb i andre virksomheder, deler vi gerne med dig.

 

Vi møder dig og din virksomhed…….

Lige der, hvor I har brug for at udvikle nye handlinger og holdninger. Vi er din personlige sparringspartner og er med fra start til slut. Vi er nærværende og lytter omhyggeligt til dig for at forstå dine behov og finde dine skjulte ressourcer, så vi kan guide og understøtte din udviklingsrejse mod de rigtige mål. Vi tager ansvar for udviklingsprocessen og holder fokus på de områder, du med fordel kan udvikle.
Vi er gode til at udfordre dig, dine holdninger, tanker og vaner. Vi forbedrer din evne til se alle opgaver i et større perspektiv.
Som din personlige sparringspartner er vi din boksebold, en boksebold som du kan øve dig på. Vi er din spillende træner og gør dig klar til de rigtige kampe, så du står sikkert i dine ledersko, når forandringens vinde blæser op til storm og kuling.
Vores faglige viden og erfaringer som ledere og fra andre udviklingsforløb i andre virksomheder, deler vi gerne med dig.

 

Hvorfor ved vi, at det virker?

Fordi alle vores udviklingsforløb er skræddersyet til den enkelte leder. Vores ledelsesværktøjer, teorier og sparring tilpasses dig og din virkelighed. Vores mange erfaringer viser, at vores strukturerede, gennemtestede, multisensoriske og målrettede læringsprocesser sikrer dig størst muligt udbytte.

Fordi du bruger tid på de aktiviteter, der giver det største udbytte for dig og din virksomhed.
Din personlige sparringspartner udfordrer dig til at overvinde barrierer og holde fokus på de områder, du med fordel kan forbedre. Vores reflekterende sparring er den direkte vej til, at du forbedrer lige netop det, som du vil og skal blive bedre til.

Fordi vi skaber et magtfrit rum, som danner grobund for tillid og tryghed, så du tør udfordre og udforske dig selv, og dele tanker og ideer, upåvirket af begrænsende følelser som forsvar, frygt og fordomme.

Fordi du træner i din egen hverdag og løbende får tilført ny viden og konkrete værktøjer, som du straks omsætter til nye handlinger og adfærd. Du får nye kompetencer, mod og overskud til at ændre dine egne og dine medarbejderes vaner og adfærd. Dine nye kompetencer trænes og fastholdes og det øger din motivation, lyst og energi til at arbejde med flere områder både privat og på jobbet.

Fordi vores kundeevalueringer og tilbagemeldinger i over 50 år ikke er til at tage fejl af.

 

Hvordan gør vi?

LMIs udviklingsforløb bygger på et tæt samarbejde mellem dig og din personlige sparringspartner, som udfordrer og støtter dig mens du træner og udvikler nye måder at gøre tingene på. Det er en effektiv interaktiv uddannelsesproces, en søge-tænke-lære-handle-proces, hvor du får ny viden og værktøjer, som du træner og implementerer i din hverdag.

Enhver leder er unik og har individuelle behov for at få styrket sine kvalifikationer, derfor er udviklingsforløbet skræddersyet til dig, så alt det du lærer, straks kan bruges i din travle hverdag.  Netop koblingen mellem din dagligdag, nye viden, konkrete værktøjer, hand-on træning og egen sparringspartner i virksomheden, er drivkraften på vejen mod dine mål. Du har en plan for hvad du trin for trin skal gøre for at nå dine mål.  På opfølgningsmøderne vil din sparringspartner guide og følge dig igennem hele udviklingsforløbet.

Vores 6 forskellige udviklingsforløb strækker sig over 8 – 18 måneder og foregår på din arbejdsplads, således at teori, opgaver og konkrete handlinger kommer til at hænge optimalt sammen. Du arbejder kun med praksis relaterede teorier og arbejdsmetoder, der udvikler nye tankemønstre, holdninger og kompetencer.

Udviklingsforløbet gennemføres individuelt eller i små grupper.

 

Udbyttet af dit ledelsesudviklingsforløb

Mange ledere har et ensomt job og mangler en fortrolig at drøfte sine ledelsesmæssige problemer med på en professionel måde.

Det er i samtalen med andre, at vi får afklaring og nye indsigter i noget som vi kan tage med os og anvende, udvikle eller ændre så det passer ind i vores egen hverdag. Som sparringspartnere er vi ærlige i vores feedback og giver et kvalificeret og professionelt modspil. Og det betyder, at du hurtigt kommer i gang med at nå de mål og resultater, du ønsker.

Igennem refleksion, strukturering og prioritering hjælper vi dig som din personlige sparringspartner med at sætte kursen, fokusere på mål, handling og konsekvenser. Du styrker din beslutningsevne, opnår større gennemslagskraft, autoriet, ledelseskapacitet og oplever et øget personligt overskud, engagement, tilfredshed og produktivitet til følge.

Du vil stå mere sikkert i dine ledersko, når forandringens vinde blæser op til storm og kuling, og når du skal håndtere en travl hverdag, der ikke er præget af “overlevelse og brandslukning”.  Du bliver rustet til at gribe nye muligheder, gennemføre strategier og modstå konkurrencekravene.

Du vil opleve, at det er værdifuldt at gøre noget, der styrker din tro på, at du kan, det øge din risikovillighed, din energi og motivation til at nå længere.  Stolthed og glæde øger dine indre styrker og de færdigheder, der giver dig det forspring, der fører til vækst og værdiskabelse.

%d bloggers like this: