Hvem er vi?

Hvem er vi

Vi tror på at alle mennesker har et potentiale til at nå deres mål og få succes. Vi er her for at hjælpe dig med at gøre de ting, du går og tænker på. Vi er en gruppe selvstændige Business Partnere, rådgivere og sparringspartnere, der selv er ledere. Vi har alle skabt resultater som ledere. Derfor kender vi på egen krop til de udfordringer og muligheder, du som leder står overfor. Vi har alle minimum en kandidat eller kandidatlignende uddannelsesmæssig baggrund og en bred erhvervsmæssig erfaring. Kør musen henover og læs mere.

Ledelsesudvikling

Jeg har arbejdet med mennesker, ledelse, uddannelse og udvikling i 30 år. Min livsopgave er at hjælpe andre til at nå deres mål – også når det er vanskeligt. Været personlig sparringspartner for 385 ledere.

Løst udviklingsopgaver for over 450 virksomheder. Modtaget flere udviklingspriser for vækstskabende resultater.
*
Special Field Teaching and Organization EATA
Gymnastik- og idrætslærer
Sygeplejerske

Evabeth Mønster

Direktør LMI Danmark A/S,

Master Licensee

Erik2

Jeg har 14 års erfaring med effektivisering og udvikling af processer. Jeg har arbejdet med mennesker på alle niveauer i organisationen, med opgaver i både i ind- og udland. Jeg har stor erfaring med de kulturelle forskelle, der kan være i en organisation. Jeg brænder for, at flytte mennesker og gøre en forskel for de virksomheder jeg hjælper.
*
Certificeret Six Sigma Black Belt
Certificeret Lean Navigatør

Erik Olesen

LMI Businesspartner

Driftoptimering

Gitte2

Jeg er nysgerrig på mennesker. Drivkraften er at finde nøglen til det menneske, jeg står overfor. Jeg arbejder relationelt med udgangspunkt i de ressourcer, den enkelte har.
Marte Meo er en praksismetode, der lærer personalet, hvordan udadreagerende mennesker forstår verden. Gitte bruger metoden til at forebygge vold og problemskabende adfærd.
*
Certificeret Marte Meo terapeut
Pædagog

Gitte Mørch Henriksen

Rådgiver i forebyggelse af vold og problemskabende adfærd
dorthe

Mit fokus er læring på arbejdspladsen. Erfaring med kvalitative metoder til empiriindsamling fra mit speciale: 'Teamsamarbejde i folkeskolen'. Viden om pædagogisk psykologisk
intervention i.f.t. konflikthåndtering, læringsmiljø og relationsarbejde fra seminariet og universitetet.

*
Pædagog
Cand.pæd.pæd.psyk.

Dorte B. Bonnichsen

Rådgiver

Psykisk arbejdsmiljø

carsten

Jeg prioriterer den personlige sparring meget højt, da vi alle er forskellige. Det gælder om, at hver eneste deltager opnår succes og udvikler sit lederskab og frigør mest muligt af sit potentiale.
Med 10 års erfaring i direkte ledelse og koordinering i store private virksomheder, har jeg drevet egen virksomhed siden 1992.

*
Cand. Merc.

Karsten Andersen

LMI sparringspartner

Lederudvikling

Ulla

Jeg har 18 års erfaring som operationel leder. Min passion for at udfordre status quo og vise retning, har resulteret i vedvarende nye højder af performance, arbejdsglæde, engagement og øget bundlinie. Jeg brænder for at hjælpe ledere til at øge deres styrker og selvværd for sig selv, for virksomheden og for deres medarbejdere.
*
Salesmasters Europe, Masterclass i Psykologi

Ulla Sørensen

LMI BusinesspartnerLederudvikling
signe

Jeg har altid arbejdet med mennesker. Er optaget af trivsel, den svære samtale samt personlig udvikling. Har specialiseret mig i stresshåndtering og Mindfulness. Jeg kombinerer min sygeplejefaglige baggrund, med min terapeutiske uddannelse, når jeg laver terapi, vejleder og holder foredrag. Jeg tager hånd om det hele menneske, styrker trivsel og livskvalitet.
*
NLP psykoterapeut MPF,

Mindfulness Træner, Trivsels coach, Sygeplejerske.

Signe Rønnebro

Psykoterapeut og underviser

Psykisk arbejdsmiljø

Heike

Jeg har 20 års erfaring som underviser, leder og supervisor. Jeg brænder for at skabe vækst og god kommunikation. Læring og udvikling er mine kodeord. Med min brede faglige og personlige baggrund, tager jeg hver gang udgangspunkt i det hele menneske. Hermed er jeg med til at forebygge arbejdsrelaterede problemer og opnå nye mål.
*
Certificeret Coach og underviser
Mindfulness instruktør
Fysioterapeut

Heike B. Jørgensen

Lederudvikling og

psykisk arbejdsmiljø