Foredrag om ledelse.

 

FOREDRAG

Et foredrag er et frirum, hvor du får en enestående mulighed for at reflekterer over hverdagens rutiner. Med et klart budskab og skæve vinkler får du viden og indsigt til at se tingene på en anden måde.  Værktøj og eksempler fra hverdagen gør foredraget konkret og brugbart.  Vi har fokus på det, der virker i praksis og trækker paralleller til din hverdag. Du får 5 – 7 konkrete forslag til hvordan du kan op flere resultater.

Du bliver involveret og en aktiv medspiller. Du går fra foredraget med en følelse af, at du er blevet udfordret på dine holdninger og vaner.  Lidt tips og tricks til at udforske dit potentiale og dit ansvar for egen udvikling. Som udgangspunkt varer et foredrag 60 – 90 min inkl. spørgsmål, men kan tilpasse dine ønsker og behov.

Når strategien rammer virkeligheden

Lær forskellen på succes og fiasko. En stærk og sund autoritet giver ro og effektive medarbejdere

Kerneopgaven kommer før trivsel og arbejdsglæde. Lad ikke følelserne tage magten

De eksperimenterende og de erfaringsramte medarbejdere. Ros – glæde eller katastrofe

Øg medarbejderes arbejdsindsats med 5-15 %. Knæk ledelseskoden – hvor svært kan det være?

Praktisk ledelse anno 2020. Ledelse – tør jeg ledelse? Vil jeg?

Sådan holder kvinder hinanden tilbage i erhvervslivet. Ledelsens ansvar for et godt arbejdsmiljø

 

Hvad sagde kunden

Referencer fra Vasegaardens Klinikker

Når strategien rammer virkeligheden – en succes eller en fiasko?

VIP – et erhvervsnetværk for kvindelige ledere i Vejle .

”Evabeth leverede skarpe pointer på række med stor entusiasme og humor – krydret med sine imponerende og spændende erfaringer gennem mange år. Jeg tog især prioriteringen af ”hvorfor, hvad og hvordan” med hjem. Den kan jeg bruge, når jeg skal have medarbejdere med i nye forandringer.

Klinikejer Charlotte Midtgaard, Vasegaardens Klinikker

Når strategien rammer virkeligheden –en succes eller en fiasko? Hvad er forskellen?

Et foredrag for en gruppe lederen som er medlem af Ledernes Hovedorganisation.

”VI fik mere med hjem end vi havde forventet”.

”Kære Evabeth, Tusind tak for et spændende og inspirerende indlæg ved vores Leder netværksmøde i det Sønderjyske. Altid interessant med strategi. Gode historier fra det virkelige liv. Hvor er det fint alt, det du har gjort og udrettet. Så dejligt at se en kvinde, som står op for, hvad hun har præsteret – og ikke lægger skjul på resultaterne/dygtigheden. Så forfriskende. At være aktivt involveret undervejs i foredraget var et klart plus. Dog altid det letteste at komme med gode råd fra sidelinjen. Der er som oftest mange følelser involveret og så bliver det for alvor svært. Hvor er det godt at se at ‘nogen’ ser, forstår og tager højde for kompleksiteten. Netop den bliver alt for ofte overset i min verden. Nogle gange er det bare nødvendigt, at der kommer personer udefra med et nyt blik på sagen. Lad os sige det sådan ikke altid let at være i sumpen og se løsninger. Hamsterhjulet sætter ind. Tak for nu og ha en god dag.

Hilsen Marianne Randrup”

Referencer fra Intego A/S.

Kære Evabeth  

Igen tak for et super lærerigt og inspirerende indlæg: Jeg har fra deltagerne fået rigtig mange positive tilkendegivelser omkring kvaliteten og værdien af dit indlæg, følgende udsagn er de gennemgående: Konkret. Energifyldt Rammer vores udfordringer Udfordre på vanetænkning Mange informationer på kort tid  

Med venlig hilsen Intego A/S 
Lars Schjødt 
Direktør – COO, Ledelse  

Vi er klar når I er! Lad os inspirer jer & give jer nye tanker!.