Foredrag om ledelse


Foredrag om ledelse


Vi skræddersyr foredrag om ledelse, der opfylder jeres behov og ønsker. I får inspiration og et frirum til at reflektere over hverdagens rutiner, samt lidt tips og tricks, der kan motivere jer til, at se tingene anderledes i morgen.

Ledelse med 180 km/t

Autoritet som ledelsesdisciplin

Forandringsledelse – når strategien rammer hverdagen

Sådan øges medarbejderes arbejdsindsats med 5-15 %.

Ledelse – tør jeg ledelse? Vil jeg?

Konflikt eller ros? – hvor svært kan det være?


Referencer fra Vasegaardens Klinikker


Når strategien rammer virkeligheden – en succes eller en fiasko?

VIP – et erhvervsnetværk for kvindelige ledere i Vejle .

”Evabeth leverede skarpe pointer på række med stor entusiasme og humor – krydret med sine imponerende og spændende erfaringer gennem mange år. Jeg tog især prioriteringen af ”hvorfor, hvad og hvordan” med hjem. Den kan jeg bruge, når jeg skal have medarbejdere med i nye forandringer.

Klinikejer Charlotte Midtgaard, Vasegaardens Klinikker


Referencer fra medlem af Ledernes Hovedorganisation.


Når strategien rammer virkeligheden –en succes eller en fiasko? Hvad er forskellen?

Et foredrag for en gruppe lederen som er medlem af Ledernes Hovedorganisation.

”VI fik mere med hjem end vi havde forventet”.

”Kære Evabeth, Tusind tak for et spændende og inspirerende indlæg ved vores Leder netværksmøde i det Sønderjyske. Altid interessant med strategi. Gode historier fra det virkelige liv. Hvor er det fint alt, det du har gjort og udrettet. Så dejligt at se en kvinde, som står op for, hvad hun har præsteret – og ikke lægger skjul på resultaterne/dygtigheden. Så forfriskende.

At være aktivt involveret undervejs i foredraget var et klart plus. Dog altid det letteste at komme med gode råd fra sidelinjen. Der er som oftest mange følelser involveret og så bliver det for alvor svært. Hvor er det godt at se at ‘nogen’ ser, forstår og tager højde for kompleksiteten. Netop den bliver alt for ofte overset i min verden. Nogle gange er det bare nødvendigt, at der kommer personer udefra med et nyt blik på sagen. Lad os sige det sådan ikke altid let at være i sumpen og se løsninger. Hamsterhjulet sætter ind. Tak for nu og ha en god dag.

Hilsen Marianne Randrup”


Kontakt os og hør mere
Image