Foredrag om ledelse

 

FOREDRAG om ledelse

Et foredrag er et frirum, hvor du som leder får en enestående mulighed for at reflekterer over hverdagens rutiner. Foredraget har fokus på det, der virker i praksis, Sammen trækker vi paralleller til din hverdag.

Du får 5 – 7 konkrete forslag til, hvordan du opnår flere ledelsesmæssige resultater.

Du bliver involveret og en aktiv medspiller. Du går fra foredraget med en følelse af, at du er blevet udfordret på dine holdninger og vaner.

Alle foredrag indeholder skarpe pointer, skæve vinkler og erfaringer fra praksis. Det er konkret og brugbart.

Foredragene indeholder viden, værktøj og eksempler fra andre virksomheder. Du hører om deres udfordring, succes og fiasko.

 

Foredrag: En stærk og sund autoritet giver ro og effektive medarbejdere   

Medarbejderne efterspørger ledere, der fjerner støj og utryghed. En leder, de kan stole på og spille bold op ad. Din succes ligger i medarbejdernes hænder.  En stærk og sund autoritet viser, hvem du er og hvor du vil hen.  Synergien mellem din personlighed, din rolle og din evne til at få andre til at følge dig, skaber ro, trivsel og energi i dit team.  Dette foredrag uddanner dig i at skabe sammenhæng mellem dine personlige værdier, din evne til at lede dig selv og den formelle magt, som du har taget på dig som leder. Du går hjem med syv ideer til, hvordan du opbygger en stærk og sund autoritet; så du bliver én, som andre vil følge og spille bold opad.

Du får en enkelt model, som du kan arbejde med, så du ikke mister din troværdighed, når du møder modstand. Medarbejderne vil anerkende din autoritet, når den er en naturlig del af din ledelse.  Du vil blive en efterspurgt leder. Foredraget er tankevækkende og konkret med eksempler på andre ledere, som har udviklet en kraftfuld autoritet. De har opnået nye resultater, mindre sygefravær og større arbejdsglæde. Få, ligesom dem, forøget din ledelsesværdi og overskud til kerneopgaven.

Som udgangspunkt varer foredraget 60 min inkl. spørgsmål, men kan tilpasses dine ønsker og mål.

 

Foredrag: Tillid og relationer – fremtidens ledelsesdiciplin

Nye tider kræver nye måder at samarbejde på. Hele tiden skal du have fokus på din attitude, udstråling og adfærd, fordi din personlighed er din faglighed. Byggestenene til tillidsrummet er fællesskab, involvering, ansvar, opbakning og psykologisk tryghed. Her er der plads til, at vi kan være dem, vi er, og at vi bliver taget alvorligt uanset vore ”fejl og mangler”. Følelsen af at høre til og arbejde sammen med andre, der opmuntrer og inspirerer, er forudsætningen for at udviklingsprojekter lykkes. Gode relationer giver overskud og arbejdsglæde.

Ledelse i dag handler om at lede relationer og ikke om at styre medarbejderens aktiviteter. Du skal være kontaktstærk og kontaktglad. Løse kriser og svare på kritik uanset hvem den kommer fra. Det er i dialogen, du udøver og viser din ledelseskapacitet.  Du skal være attraktiv, et forbillede og tale til det menneskelige og eksistentielle i hver eneste af dine medarbejdere. Foredraget giver eksempler på ledere, der er bange for at lede. Bange for at blive afvist eller ydmyget, hvilket medfører, at de afholder sig fra at stå frem og tage ansvar for relationen. Det handler om at skabe gode oplevelser, så medarbejderne føler sig forstået og værdsat. Du skal være autentisk og finde deres kvaliteter. Hvad giver du og hvad tager du i en relation?

Du får en enkelt model – en guide til, hvordan du trinvist opbygger stærke relationer og opnår følgeskab. Du går hjem medkonkrete ideer til, hvordan du via en tillidsskabende adfærd opbygger relationer, der giver energi og grobund for, at dine medarbejdere oplever følelsen af ”at høre til og bidrage til en større helhed”.

Som udgangspunkt varer dette foredrag 45 min inkl. spørgsmål, men kan tilpasses dine ønsker og mål.

 

Foredrag: Når strategien rammer virkeligheden – lær forskellen på succes og fiasko  

Strategi handler om mennesker og virksomhedens kultur. En strategi skal skabe en fælles forståelse for den verden og konkurrencemæssige situation, som din virksomhed skal agere i. Manglende strategi øger dine omkostninger og skaber slingrekurs. Foredraget tager dig med ind i 10 forskellige virksomheder. De 5 fik succes med at gennemføre deres strategi – de 5 andre ikke.  Kun når strategien er forankret i ledelsen, arbejder alle i samme retning. Virksomhedens konkurrencedygtighed og fart mod målet accelererer.

Du får indblik i en virksomhed, der skulle ekspandere i udlandet, en der havde fået en ny international ejer, en virksomhed som gik efter at vinde et mesterskab, en bestyrelse der stoppede alt udvikling, to par som ville fusionere og et par med generationsskifte. Du går hjem medny inspiration til din egen strategiimplementering. Du får syv konkrete forslag og værktøjer til, hvad du kan gøre, for at opnå den vækst, du drømmer om.  Du lærer af andre lederes udfordringer,gode og dårlige beslutninger, deres viljestyrke og resultater.

Dette foredrag har fokus på det, der virker i praksis. Sammen trækker vi paralleller til din hverdag, dine udfordringer og til de mål, du skal nå.  Du bliver udfordret på ledelse, vaner og modstand mod forandring.

Som udgangspunkt varer foredraget 90 min inkl. spørgsmål, men kan tilpasses dine ønsker og mål.

 

Foredrag: Sådan får du et større udbytte af dine medarbejdere 

Alle har travlt og gør deres bedste. Er det overhovedet muligt at skabe flere og bedre resultater? Ja det er det.  Spørgsmålet er, hvad skal jeg helt konkret gøre og hvor skal jeg begynde? Hvordan får jeg mine medarbejdere til at yde mere? Hvordan ændrer jeg gamle vaner og arbejdsgange, så jeg sammen med mine medarbejdere når flere resultater? Dette foredrag sætter fokus på, hvordan du skridt for skridt kommer i gang med en udviklingsproces, der øger både din og dine medarbejderes produktivitet.  Som ekstra gevinst vil du opnå stolthed, arbejdsglæde og øget selvrespekt.

Foredraget giver dig en forståelse for det, der forhindringer dig i at opnå en større effekt af jeres arbejdsindsats. Du får en ledelsesmæssig indsigt i, hvordan du nedbryder modstand og frygt for forandring, så I sammen kan finde nye innovative løsninger. Du får enkle råd og går hjem medfem konkrete og direkte brugbare værktøjer, der øger både din egne og dine medarbejderes produktivitet. Hør hvordan du, som en professionel rollemodel, opnår følgeskab og mere succes.

Som udgangspunkt varer foredraget 60 min, men kan tilpasses dine ønsker og mål.
Temaet gennemføres også som en 4 timers workshop, hvor du og dine medarbejdere trænes i at anvende værktøjerne.

 

Værd at vide

  • Inden foredraget taler vi sammen i telefonen om dine forventninger til foredraget, jeres behov og det udbytte, du ønsker at opnå.
  • Du får en kort beskrivelse af nøglepunkterne, som du kan anvende i invitationen til foredraget.
  • Alle foredrag giver mulighed for spørgsmål.
  • Efter foredraget evaluerer vi kort indhold og stemning.
  • Du har mulighed for at få tilsendt en PDF fil med de vigtigste pointer fra foredraget, som du kan udsende til deltagerne.
  • Du har mulighed for at booke et nyt foredrag, der bygger videre på det afholdte tema.

Ønsker du en kombination af flere forskellige temaer, så skræddersyer vi lige det foredrag der opfylder dit behov og dine mål.
Kontakt os på lmi@lmi.dk eller mobil 4040 3022

Referencer fra Intego A/S.

Kære Evabeth

Igen tak for et super lærerigt og inspirerende indlæg: Jeg har fra deltagerne fået rigtig mange positive tilkendegivelser omkring kvaliteten og værdien af dit indlæg, følgende udsagn er de gennemgående: Konkret. Energifyldt Rammer vores udfordringer Udfordre på vanetænkning Mange informationer på kort tid

Med venlig hilsen Intego A/S 
Lars Schjødt 
Direktør – COO, Ledelse

Vi er klar når I er!
Få viden og ny inspiration!