HVEM ER LMI


Hvem er LMI Danmark?


Vi tror på at alle mennesker har et potentiale til at nå deres mål og få succes. Vi brænder for at hjælpe dig med at gennemføre de ting, du går og tænker på. Vi er en gruppe selvstændige Business Partnere, rådgivere og LMI sparringspartnere. Vi har alle skabt resultater som ledere. Derfor kender vi på egen krop til de udfordringer og muligheder, du og din virksomhed som står overfor. Vi har en bred erhvervsmæssig erfaring og minimum en kandidat eller kandidatlignende uddannelsesmæssig baggrund. Vi har afdelinger i København, Næstved, Kolding, Vejle og Århus.


Kontakt os her

Mød vores team

Evabeth Mønster

Jeg har arbejdet med mennesker, ledelse, uddannelse og udvikling i 30 år. Min livsopgave er at hjælpe andre til at nå deres mål – også når det er vanskeligt. Været personlig sparringspartner for 385 ledere.

Indehaver af LMI Danmark

Vi er lige straks klar med tekst

Dorte B. Bonnichsen

Jeg har fokus på et godt psykisk arbejdsmiljø, med arbejdsglæde, samarbejde og tillidsfulde relationer på arbejdspladsen. Jeg løser påbud og foretager undersøgelsespåbud fra arbejdstilsynet. Mit afsæt er en pædagogisk psykologisk viden om menneskers trivsel, læring og udvikling. Desuden forebygger jeg konflikter, understøtter et godt teamsamarbejde og udarbejder beredskabsplaner for virksomheder.

Arbejds miljø rådgiver

Pædagog
Cand.pæd.pæd.psyk

Karsten Andersen

Jeg prioriterer den personlige sparring meget højt, da vi alle er forskellige. Det gælder om, at hver eneste deltager opnår succes og udvikler sit lederskab og frigør mest muligt af sit potentiale.
Med 10 års erfaring i direkte ledelse og koordinering i store private virksomheder, har jeg drevet egen virksomhed siden 1992.

LMI business partner

Lederudvikling
Cand.merc

Ulla Sørensen

Jeg har bred erfaring indenfor organisations- Ledelses- og medarbejderudvikling, turnaround, procesoptimering og undervisning. Jeg brænder for at hjælpe virksomheder med at forankre strategi og forretningsmål på ledelses- og medarbejderniveau, hvor resultatet er engagement og en øget bundlinje.

LMI business partner

Lederudvikling
ICC coach
Masterclass i psykologi

Jens Østergaard

Med over 25 år som leder, er det min erfaring, at lige meget hvor engageret og kompetent man er, er der altid et eller flere områder man får nedprioriteret. Områder der nemt kan optimeres inden for kort tid med den rette indsats. Derfor er mit fokus på vigtigheden i at kunne bruge og vedligeholde de ledelsesværktøjer, der er nødvendige, for at være en effektiv og succesfuld leder.

LMI Business partner

Lederudvikling
Diplomleder

Gitte Henriksen

Jeg er nysgerrig på mennesker. Drivkraften er at finde nøglen til det menneske, jeg står overfor. Jeg arbejder relationelt med udgangspunkt i de ressourcer, den enkelte har. Marte Meo er en praksismetode, der lærer personalet, hvordan udadreagerende mennesker forstår verden. Gitte bruger metoden til at forebygge vold og problemskabende adfærd.

Arbejds miljø rådgiver

Voldforebyggelse
Pædagog
Marte Meo terapeut

Erik Olesen

Jeg har 14 års erfaring med effektivisering og udvikling af processer. Jeg har arbejdet med mennesker på alle niveauer i organisationen, med opgaver i både i ind- og udland. Jeg har stor erfaring med de kulturelle forskelle, der kan være i en organisation. Jeg brænder for, at flytte mennesker og gøre en forskel for de virksomheder jeg hjælper.

LMI Business partner

Tekst kommer lige om lidt

Heike B. Jørgensen

Jeg har 20 års erfaring som underviser, leder og supervisor. Jeg brænder for at skabe vækst og god kommunikation. Læring og udvikling er mine kodeord. Med min brede faglige og personlige baggrund, tager jeg hver gang udgangspunkt i det hele menneske. Hermed er jeg med til at forebygge arbejdsrelaterede problemer og opnå nye mål.

LMI business partner

Lederudvikling

Signe Rønnebro

Jeg har altid arbejdet med mennesker. Er optaget af trivsel, den svære samtale samt personlig udvikling. Har specialiseret mig i stresshåndtering og Mindfulness. Jeg kombinerer min sygeplejefaglige baggrund, med min terapeutiske uddannelse, når jeg laver terapi, vejleder og holder foredrag. Jeg tager hånd om det hele menneske, styrker trivsel og livskvalitet.

Arbejds miljø rådgiver

Sygeplejerske
Psykoterapeut