Vores ledelsesprogrammer

LMIs lederudviklings programmer bygger på et system, der garanterer, at du kommer hurtigt i gang med at nå de mål, du ønsker. De er udviklet til travle mennesker, som ønsker at få et større udbytte af deres ledelse. Læringsmetoden virker som en accelerator, så du hurtigt øger dine indre styrker og de færdigheder, der giver dig et forspring. Uddannelsen forgår på din arbejdsplads og du har din egen personlige sparringspartner fra start til slut. Ledertræning er vigtig træning. Undersøgelser viser, at når lederen lykkes, lykkes projektet. Det er derfor næsten vigtigere end noget andet, at dine ledere hele tiden udvikler de nødvendige kompetencer.


Kontakt os her

Dansk ledertræning tager udgangspunkt i dansk virksomhedskultur, og er løbende tilpasset de udfordringer, danske ledere møder. LMIs lederudviklings programmer handler om ledelse og ledertræning. Enhver leder er unik og har individuelle behov for at få styrket sine kompetencer. Vi har programmer i Effektiv Ledelse, Effektiv Personlig Produktivitet og Effektivt Personligt Lederskab. Med dit kendskab til dine ledere kan du vælge hvilket program, den enkelte leder har brug for, så I sammen når de mål, I ønsker. Med ledertræning får du et større udbytte af din ledelse.


Effektiv ledelse

giver dig viden og konkrete redskaber til personaleledelse, og til at skabe synlige og målbare resultater sammen med dit team. Du løser problemer på en konstruktiv og coachende måde og forbedrer arbejdsmiljøet. Du opnår autoritet og sikkerhed i din lederrolle.

Læs mere her

Effektiv Personlig Produktivitet

har fokus på udvikling af din egen lederrolle, arbejdsgange og optimal tidsstyring. Du lærer at sætte og styre efter mål og at skabe resultater via højudbytte aktiviteter. Oplæring af teamet øger din produktivitet og din arbejdsindsats.

Læs mere her

Effektivt Personligt Lederskab

er for dig, der vil være målrettet og engageret, og som ønsker mere dybde i dit lederskab. Du tager ansvar for dit liv, opnår en større gennemslagskraft, et stærkt personligt fundament og en indre balance – både privat og i jobbet.

Læs mere her